Personal Branding testimonial

‘Ik had het gevoel dat ik al jaren in de wachtkamer zat. Ons bedrijf bleef reorganiseren. Ik mocht iedere keer wel blijven, maar ik wist ook dat mijn toekomst hier onzeker was. En die onzekerheid begon aan me te knagen. Ik wist dat ik moest veranderen, maar ik wist niet zo goed waar te beginnen. Instant Connection bleek de oplossing voor mij. Hun naam had ik gekregen van een collega bij de bank. We waren met een man of tien en Anke

startte met een verhaal over LinkedIn. Computers erbij, inloggen en stap voor stap zorgen dat alles op orde is. Allemaal heel goed te doen tot je bij je persoonlijke profiel aankomt. Dat was voor mij echt een probleem. Wat moet je over jezelf zeggen?

Dat was het moment dat Ad startte met zijn presentatie. Hij vertelde een verhaal over perceptie en realiteit. Een verhaal dat duidelijk maakte dat ook ik, net zoals het bedrijf waar ik werk, een merk ben. Vervolgens ben ik gestart om mezelf te zien als een merk en wat dat dan betekende.

Wie ben je, waar sta je voor en hoe wil je gezien worden door je omgeving? Tijdens deze Personal Branding Sessie wordt duidelijk hoe jij jezelf beter kunt profileren en wat je aan je communicatie kunt verbeteren om je doelen te bereiken.

Aan de slag met mijn merk

Nadat ik mijn ‘merkbeeld’ compleet had, kon ik aan de slag om mijn persoonlijke verhaal op papier te zetten. Ik had moeite om de juiste woorden te vinden die me op weg zouden helpen. Maar daar hadden ze iets op bedacht. Ruim een half uur ben ik in de weer geweest met kunstwerken die Ad gemaakt heeft. Soms alleen beelden, soms beelden voorzien van teksten. Heel inspirerend en bevrijdend, ik las en zag dingen die heel herkenbaar waren voor mijn situatie. Dit hielp mij direct op weg.

Na een tijdje ben ik met Ad aan de slag gegaan om de eerste gedachten op papier te zetten. Daarna ben ik met Lydia en Anke in de weer gegaan. Aan het eind van de sessie was mijn nieuwe profiel klaar en kon ik het gelijk op LinkedIn plaatsen. Ik heb nu een duidelijker beeld van mezelf en welke richting ik op wil qua werk. Er ligt een mooie basis om op verder te gaan en die had ik anders nooit gehad.’

 

Marjolijn – Servicedesk Medewerker