Content training testimonial

‘Of ik een stukje wilde schrijven over hoe ik de content training ervaren had eind vorig jaar? Natuurlijk wilde ik mijn ervaring delen op de website van hun nieuwe bedrijf. Ik ben nog steeds heel blij met wat ik tijdens de training geleerd heb. Je merkte al snel dat Ad en Lydia veel ervaring hebben met het schrijven van teksten. Ad als copywriter in de reclame die door de jaren heen ook veel jonge mensen heeft opgeleid. Lydia die in haar functie als accountverantwoordelijke jarenlang teksten geredigeerd en gecontroleerd heeft.

We gingen van start met een inleiding over copywriting. Dat was heel leerzaam. Vervolgens kregen we de opdracht om een stukje te schrijven op basis van een onderwerp wat Ad bepaald had. Het stuk mocht maximaal uit 300 woorden bestaan. Zoals je je kunt voorstellen, was dat niet makkelijk. Maar dankzij de tips en adviezen die we eerder gekregen hadden, lukte het om een goede start te maken. Zeker met de tussentijdse hulp van Ad en Lydia.

Na de lunch ging iedereen voor zichzelf aan de slag. Ik heb eerst samen met Lydia mijn LinkedIn profiel nog eens kritisch bekeken en aangepast. Daarna ben ik mijn eerste uitgebreide blog gaan schrijven, omdat ik me op social media meer inhoudelijk wil profileren. Met alleen liken en sharen kom je er namelijk niet.

Aan het eind van de training had ik mijn eerste echte blog geschreven over wat er allemaal komt kijken bij het kopen van je eerste huis. Ik heb ‘m gelijk op LinkedIn geplaatst. Toen de eerste reacties erop binnenkwamen was ik best trots.

Inmiddels heb ik al mijn tweede blog geschreven en de reacties die ik krijg van collega’s en klanten geven me de energie om ermee door te gaan. Nummer drie komt binnenkort aan. De training heeft mij veel gebracht, als mens en als professional.’

Annemieke – Hypotheek Adviseur